Är du en framtidsentreprenör?

Har du en idé eller en längtan efter att göra något nytt?
Kan den här idén göra livet bättre för andra människor och samhället mer hållbart?

Då kanske du är en framtidsentreprenör.

Framtidsentreprenörerna är en nyskapande utbildning för dig som vill att din idé eller ditt företag ska utvecklas i en hållbar riktning. I den här utbildningen kompletterar vi de ekonomiska perspektiven med andra värden och personliga utvecklingsperspektiv (mening), sociala perspektiv (samhällsnytta) och ekologiska perspektiv (planetnytta).

Det är där vi hittar framtidsentreprenörerna – väl balanserade mellan dessa fyra perspektiv. Nu söker vi dig som kommer att utveckla framtidens erbjudanden som frisör, hantverkare, kock, programmerare, rådgivare, odlare, producent, författare, skogsbrukare, influencer, frilansare, konsult, redovisningsekonom…. eller något av alla de yrken vi ännu inte förstått att vi behöver. Välkommen med din idé, kom som du är.

Coompanion Mälardalen erbjuder denna utbildning tillsammans med Bronner & Bronner Samhällsförbättring AB. Utbildningen finansieras av Region Örebro län. Vi startar hösten 2020 och söker nu vår första kull av framtidsentreprenörer i hela Örebro län. Vi söker dig som:

  • Funderar på att starta eget
  • Nyligen startat eget
  • Vill ställa om ditt företagande i en hållbar riktning

Vi erbjuder nya tankar, kunskaper och nätverk där idéer kan bli mer hållbara och anpassade för framtiden.

Tio tillfällen hösten 2020
Under hösten 2020 träffas vi vid tio utbildningstillfällen i centrala Örebro (eller digitalt vid behov, kursen förbereds för att kunna genomföras på det sätt som samhällsläget förutsätter). Utbildningen är kostnadsfri för deltagarna.

Kursen är fulltecknad för hösten. 41 personer kommer att delta. Vi ser fram emot att möta dem.

Frågor besvaras av Josephine Hedlund, Coompanion Mälardalen, josephine.hedlund@coompanion.se eller projektledare Sara Bronner, sara@bronnerbronner.se.

Ansök till Framtidsentreprenörerna senast 29 maj. Filmen producerad av Hanna Welander, HW Film 2020.